Budget

Laadoplossing budget.

Bent u handig of vindt u het leuk om zelf te klussen, dan is het budget pakket de perfecte oplossing! Een kwalitatief hoogwaardige laadpaal, zonder hoge installatiekosten.

laadpaal-budget

Plus- en minpunten

va €549,-
  • A-kwaliteit standaard laadpaal
  • Duidelijke instructies over hoe te installeren
  • Kostenbesparend
  • Aanvullende professionele hulp mogelijk
 • Geen load balancing
 • Verbruik niet automatisch te verrekenen
Pakket aanvragen

A-kwaliteit budget laadpaal

Kiest u voor het budget pakket van Thuisladen.nl, dan ontvangt u een laadpaal van het merk Ratio. Ratio Electric is een Nederlands bedrijf, maar actief in heel Europa. Ze ontwikkelen en produceren systemen en producten voor het aansluiten en verdelen van stroom. De E-Mobiliteit afdeling ontwikkelt en produceert uitsluitend hoogwaardige connectie- en laadsystemen voor het opladen van elektrische en (plug-in) hybride voertuigen. Alle laadpalen en -kabels voldoen aan de nieuwste IEC 61851 en IEC 62196 standaard. Bewezen kwaliteit waar wij als Thuisladen.nl voor staan.

Ratio EV Charging Station

Het nieuwste ontwerp van Ratio Electric is ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Een kwalitatief hoogwaardige laadpaal zonder uitgebreide aanvullende mogelijkheden. Gewoon doen waarvoor de laadpaal gemaakt is: voertuigen opladen. Door de eenvoudige maar degelijke bouw van de laadpaal is deze zeer scherp geprijsd.

Vermogen

Het geleverde vermogen kan door middel van een interne schakelaar ingesteld worden tot maximaal 32A.

Installatie instructie

Bij het budget pakket bepaalt u welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Thuisladen.nl helpt u daarbij. We leveren een uitgebreide handleiding mee. Zo kunt u de meeste werkzaamheden eenvoudig zelf uitvoeren of voorbereiden. Wij adviseren om werkzaamheden aan uw meterkast altijd door een gecertificeerd monteur te laten doen. Wilt u ons daarvoor inschakelen, dan komt één van onze gecertificeerde monteurs graag bij u langs. Wilt u ook andere werkzaamheden uitbesteden? Laat het ons weten.

LET OP!

Wij adviseren het aansluiten en/of aanpassen van de elektrische installatie in de meterkast altijd door een gecertificeerd monteur te laten uitvoeren.

klik-voor-meer-informatie-op-de-knoppen

Neem contact op met ons.

Contactgegevens

 • Ma t/m vrij: 8.00 uur – 17.30 uur
 • Za en zo: Gesloten

Contactformulier.