A-kwaliteit luxe laadpalen compleet

Alfen Eve Single Pro-line

Kiest u voor het pakket compleet van Thuisladen.nl, dan leveren wij u de Alfen Eve Single Pro-line laadpaal. Alfen is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat een internationale onderneming is geworden. Ze ontwikkelen innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld. Een van die bedrijfsonderdelen is het ontwikkelen en produceren van laadpalen voor elektrische voertuigen. De slimme en innovatieve producten van Alfen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. Dankzij hun hoogontwikkelde technologieplatform met een ontwikkelingscyclus van ruim 10 jaar zijn deze laadpalen de absolute top op de markt. Daarom kiest Thuisladen.nl voor Alfen.

Een compact vormgegeven enkele laadaansluiting met geavanceerde en slimme functies voor huiselijk en zakelijk gebruik. De laadpaal kan aan de muur of op een paal worden gemonteerd. De laadpaal beschikt over een kleurendisplay met de mogelijkheid om een eigen logo te uploaden. Hij is te gebruiken met het managementsysteem van Alfen of met een vrij te kiezen managementsysteem van een provider naar keuze.

Geavanceerde technologie

De Alfen Eve Single Pro-line is voorzien van de meest moderne en geavanceerde technologie. Zo ondersteunt deze laadpaal nagenoeg alle bestaande functionaliteiten en kan het laadpunt communiceren met en reageren op andere slimme technologieën en oplossingen op basis van gedeelde standaarden en open protocollen. Met deze in Nederland ontwikkelde en gebouwde laadpaal bent u gegarandeerd verzekerd van een toekomstbestendige laadpaal.

Vermogen

De laadpaal levert een laadvermogen van 3,7kW tot en met 22 kW (3x 32A).

Optie(s)

Dynamisch loadbalancing mogelijk

Ecotap Homebox LMR

Kiest u voor een customized laadpaal van Thuisladen.nl, dan leveren wij u de Ecotap Homebox LMR. Ecotap biedt slimme oplossingen die allemaal bijdragen aan een beter klimaat. Eén van die oplossingen is de laadpaal. Ze werken met de nieuwste technieken om de producten nóg beter te maken. Technologische vooruitgang zorgt er voor dat u goed voorbereid bent op de toekomst. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige laadpaal. Dat is waar wij als Thuisladen.nl voor staan.

Een gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige laadpaal. De laadpaal is voorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW). Beide kabels kunnen worden uitgerust met een stekker type 1 of type 2 die u direct aan uw auto kunt koppelen.

Vermogen

De laadpaal levert een vermogen tussen de 0 en 22 kW (3x 32A).

klik voor meer informatie op de knoppen

Hoe gaat de installatie in zijn werk

Nadat u ons bestelproces heeft doorlopen ziet u de totaalkosten van de door u aangegeven specificaties en wensen. Als de prijs akkoord is kunt u direct bestellen. Binnen één werkdag na bestelling nemen wij telefonisch contact met u op om een installatieafspraak in te plannen. Wij verzorgen alle benodigde werkzaamheden in eigen beheer. U heeft dus één aanspreekpunt en hoeft zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles voor u.

Afhankelijk van de positie en benodigde werkzaamheden zijn we een paar uur, tot maximaal één werkdag bezig. Houdt er rekening mee dat tijdens het aansluiten de stroom tijdelijk onderbroken wordt.

Grond- en graafwerkzaamheden

Omdat wij totaalaanbieder zijn, verzorgen we ook grond- en graafwerk vanuit eigen beheer. Uiteraard zorgen we na de grond- en graafwerkzaamheden en het plaatsen van de kabel(s) dat we de situatie weer terugbrengen naar de originele staat. In het geval van straatwerk betekent dit dat we het straatwerk weer terugbrengen naar de originele staat. Graven we bijvoorbeeld door een gazon, dan dichten we uiteraard de graafwerkzaamheden, maar plaatsen we geen nieuwe graszoden.

Aanpassingen aan uw meterkast

Niet elke meterkast is standaard geschikt voor het plaatsen en aansluiten van een laadpaal. Zijn er werkzaamheden in uw meterkast nodig, dan kunt u op onze gecertificeerde monteurs vertrouwen. Wilt u profiteren van de maximaal haalbare laadsnelheid, maar moet uw aansluiting daarvoor worden verzwaard, dan kunt u een verzoek indienen bij uw netbeheerder. Deze werkzaamheden mag alleen de netbeheerder uitvoeren. Dit weerhoudt ons er niet van om alvast voor u aan de slag te gaan. Heeft de netbeheerder pas later tijd, dan kunnen wij uw installatie alvast aanpassen en de laadpaal plaatsen. We zorgen er dan voor dat de laadpaal alvast werkt op de bestaande aansluiting met een lager vermogen. Nadat de netbeheerder is geweest komen we nog een keer terug, en passen we de installatie aan op de verzwaarde aansluiting. Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van de maximale capaciteit van de laadpaal.

Load balancing

Dynamic load balancing is een techniek die voorkomt dat het stroomnetwerk in uw huis wordt overbelast. Het zorg ervoor dat u probleemloos kunt laden, zonder bang te hoeven zijn dat de stop/automaat in uw meterkast eruit springt.

Hoe werkt load balancing

Bij dynamic load balancing wordt de stroomvraag in uw thuisnetwerk continu gemeten. Is er meer vraag dan uw meterkast aankan, dan zorgt load balancing ervoor dat uw laadpaal minder stroom krijgt en uw stop of automaat (zekering) er niet uit springt. Het opladen van uw auto gaat dan langzamer of wordt zelfs tijdelijk stopgezet. Zodra er andere apparaten in huis uitgaan en er weer voldoende stroom beschikbaar is, start het opladen weer vanzelf of gaat het opladen weer sneller.

Wat is het voordeel van load balancing

Het belangrijkste voordeel bij load balancing is dat u niet bang hoeft te zijn dat de stroom uitvalt door overbelasting. Een bijkomend voordeel is dat u uw meterkast niet hoeft te verzwaren. Dit kan op jaarbasis honderden euro’s schelen aan vastrecht. Daarnaast helpt load balancing om de laadtijd van uw auto te verkorten omdat het continu het maximale vermogen beschikbaar stelt aan de laadpaal.

Afrekenmodule

Kiest u voor de afrekenmodule, dan krijgt u eenvoudig extra inzicht en diverse mogelijkheden op de laadpaal. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende laadpassen gebruiken en zakelijke laadkosten automatisch verrekenen. Ook kunt u de toegang tot de laadpaal regelen en krijgt u inzicht in de verschillende laadsessies. Tot slot kunt u ook nog tijden en tarieven instellen voor verschillende gebruikers.

Neem contact op met ons.

Contactformulier.

Bedankt voor je bericht. Het is verstuurd.
Helaas is er iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals op een ander moment of neem op een andere manier contact op.