Compleet

Laadoplossing compleet.

Bent u op zoek naar een laadpaal die zo min mogelijk opvalt bij uw woning? Of wilt u juist een laadpaal in exacte dezelfde kleur als uw auto? Of u wilt u uw laadpaal voorzien van uw naam of logo? Thuisladen.nl heeft dé oplossing. Kiest u voor ons compleet laadpaalpakket, dan wrappen wij uw laadpaal volgens uw wensen.

Previous
Next

Plus- en minpunten

va €1173,-
  • A-kwaliteit luxe gepersonaliseerde laadpaal
  • Professionele totaal installatie door een gecertificeerd monteur
  • Ondersteunt load balancing
  • Ondersteunt automatische afrekenmodule
 • Geen
Pakket aanvragen

A-kwaliteit luxe gepersonaliseerde laadpaal

Kiest u voor een compleet laadpaal van Thuisladen.nl. Wij bieden slimme oplossingen die allemaal bijdragen aan een beter klimaat. Eén van die oplossingen is de laadpaal. Ze werken met de nieuwste technieken om de producten nóg beter te maken. Technologische vooruitgang zorgt er voor dat u goed voorbereid bent op de toekomst. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige laadpaal. Dat is waar wij als Thuisladen.nl voor staan.

Customizen van jouw laadpaal

Dankzij uw keuze voor een compleet laadpaal van Thuisladen.nl, weet u zeker dat u een unieke laadpaal aanschaft. Wij kunnen de laadpalen volledig wrappen (bestickeren) in de opmaak van uw keuze.

Onopvallend

Wilt u dat de laadpaal niet opvalt tegen uw gevel, dan zorgen wij dat de kleur van de laadpaal overeenkomst met uw gevel. Of juist in de kleur van de begroeiing die in de buurt staat. Zo zorgen wij ervoor dat uw laadpaal opgaat in de omgeving.

Maak een statement

Durft u het aan een statement te maken met uw laadpaal? Laat hem er dan uitspringen. Kies voor een opvallende kleur of opvallend design. Zo krijg u een ware eyecatcher die ook nog eens voor gespreksstof zorgt.

Match met uw auto

Bent u blij met de kleur van uw auto? Of heeft u misschien wel een heel bijzondere kleur lak? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de laadpaal te laten matchen met uw auto. Wij wrappen de laadpaal in dezelfde kleur als uw auto. Zo heeft u een perfecte combi tussen auto en laadpaal.

Kies voor uw logo of huisstijl

Bent u ondernemer of heeft u een zakelijke auto? Dan kunt u uw laadpaal zo laten opmaken, dat deze naadloos in uw huisstijl opgaat. Door een herkenbare opmaak met uw logo (of logo naar wens) en huisstijlkleuren vormt deze een perfect visitekaartje voor eventuele gasten.

klik-voor-meer-informatie-op-de-knoppen

Neem contact op met ons.

Contactgegevens

 • Ma t/m vrij: 8.00 uur – 17.30 uur
 • Za en zo: Gesloten

Contactformulier.