A-kwaliteit luxe gepersonaliseerde laadpaal

Kiest u voor een customized laadpaal van Thuisladen.nl. Wij bieden slimme oplossingen die allemaal bijdragen aan een beter klimaat. Eén van die oplossingen is de laadpaal. Ze werken met de nieuwste technieken om de producten nóg beter te maken. Technologische vooruitgang zorgt er voor dat u goed voorbereid bent op de toekomst. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige laadpaal. Dat is waar wij als Thuisladen.nl voor staan.

Customizen van jouw laadpaal

Dankzij uw keuze voor een custom laadpaal van Thuisladen.nl, weet u zeker dat u een unieke laadpaal aanschaft. Wij kunnen de laadpalen volledig wrappen (bestickeren) in de opmaak van uw keuze.

Onopvallend

Wilt u dat de laadpaal niet opvalt tegen uw gevel, dan zorgen wij dat de kleur van de laadpaal overeenkomst met uw gevel. Of juist in de kleur van de begroeiing die in de buurt staat. Zo zorgen wij ervoor dat uw laadpaal opgaat in de omgeving.

Maak een statement

Durft u het aan een statement te maken met uw laadpaal? Laat hem er dan uitspringen. Kies voor een opvallende kleur of opvallend design. Zo krijg u een ware eyecatcher die ook nog eens voor gespreksstof zorgt.

Match met uw auto

Bent u blij met de kleur van uw auto? Of heeft u misschien wel een heel bijzondere kleur lak? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de laadpaal te laten matchen met uw auto. Wij wrappen de laadpaal in dezelfde kleur als uw auto. Zo heeft u een perfecte combi tussen auto en laadpaal.

Kies voor uw logo of huisstijl

Bent u ondernemer of heeft u een zakelijke auto? Dan kunt u uw laadpaal zo laten opmaken, dat deze naadloos in uw huisstijl opgaat. Door een herkenbare opmaak met uw logo (of logo naar wens) en huisstijlkleuren vormt deze een perfect visitekaartje voor eventuele gasten.

klik voor meer informatie op de knoppen

Hoe gaat de installatie in zijn werk

Nadat u ons bestelproces heeft doorlopen ziet u de totaalkosten van de door u aangegeven specificaties en wensen. Als de prijs akkoord is kunt u direct bestellen. Binnen één werkdag na bestelling nemen wij telefonisch contact met u op om het design van uw custom laadpaal verder af te stemmen. Tevens plannen we gelijk een installatieafspraak met u in. Wij verzorgen alle benodigde werkzaamheden in eigen beheer. U heeft dus één aanspreekpunt en hoeft zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles voor u.

Afhankelijk van de positie en benodigde werkzaamheden zijn we een paar uur, tot maximaal één werkdag bezig. Houdt er rekening mee dat tijdens het aansluiten de stroom tijdelijk onderbroken wordt.

Grond- en graafwerkzaamheden

Omdat wij totaalaanbieder zijn, verzorgen we ook grond- en graafwerk vanuit eigen beheer. Uiteraard zorgen we na de grond- en graafwerkzaamheden en het plaatsen van de kabel(s) dat we de situatie weer terugbrengen naar de originele staat. In het geval van straatwerk betekent dit dat we het straatwerk weer terugbrengen naar de originele staat. Graven we bijvoorbeeld door een gazon, dan dichten we uiteraard de graafwerkzaamheden, maar plaatsen we geen nieuwe graszoden.

Aanpassingen aan uw meterkast

Niet elke meterkast is standaard geschikt voor het plaatsen en aansluiten van een laadpaal. Zijn er werkzaamheden in uw meterkast nodig, dan kunt u op onze gecertificeerde monteurs vertrouwen. Wilt u profiteren van de maximaal haalbare laadsnelheid, maar moet uw aansluiting daarvoor worden verzwaard, dan kunt u een verzoek indienen bij uw netbeheerder. Deze werkzaamheden mag alleen de netbeheerder uitvoeren. Dit weerhoudt ons er niet van om alvast voor u aan de slag te gaan. Heeft de netbeheerder pas later tijd, dan kunnen wij uw installatie alvast aanpassen en de laadpaal plaatsen. We zorgen er dan voor dat de laadpaal alvast werkt op de bestaande aansluiting met een lager vermogen. Nadat de netbeheerder is geweest komen we nog een keer terug, en passen we de installatie aan op de verzwaarde aansluiting. Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van de maximale capaciteit van de laadpaal.

Load balancing

Dynamic load balancing is een techniek die voorkomt dat het stroomnetwerk in uw huis wordt overbelast. Het zorgt ervoor dat u probleemloos kunt laden, zonder bang te hoeven zijn dat de stop/automaat in uw meterkast eruit springt.

Hoe werkt load balancing

Bij dynamic load balancing wordt de stroomvraag in uw thuisnetwerk continu gemeten. Is er meer vraag dan uw meterkast aankan, dan zorgt load balancing ervoor dat uw laadpaal minder stroom krijgt en uw stop of automaat (zekering) er niet uit springt. Het opladen van uw auto gaat dan langzamer of wordt zelfs tijdelijk stopgezet. Zodra er andere apparaten in huis uitgaan en er weer voldoende stroom beschikbaar is, start het opladen weer vanzelf of gaat het opladen weer sneller.

Wat is het voordeel van load balancing

Het belangrijkste voordeel bij load balancing is dat u niet bang hoeft te zijn dat de stroom uitvalt door overbelasting. Een bijkomend voordeel is dat u uw meterkast niet hoeft te verzwaren. Dit kan op jaarbasis honderden euro’s schelen aan vastrecht. Daarnaast helpt load balancing om de laadtijd van uw auto te verkorten omdat het continu het maximale vermogen beschikbaar stelt aan de laadpaal.

Afrekenmodule

Kiest u voor de afrekenmodule, dan krijgt u eenvoudig extra inzicht en diverse mogelijkheden op de laadpaal. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende laadpassen gebruiken en zakelijke laadkosten automatisch verrekenen. Ook kunt u de toegang tot de laadpaal regelen en krijgt u inzicht in de verschillende laadsessies. Tot slot kunt u ook nog tijden en tarieven instellen voor verschillende gebruikers.

Neem contact op met ons.

Contactformulier.

Bedankt voor je bericht. Het is verstuurd.
Helaas is er iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals op een ander moment of neem op een andere manier contact op.