Installatie

Installatie van uw laadpaal.

Thuisladen.nl heeft een jarenlange ervaring in de installatietechniek. Bent u al in het bezit van een laadpaal en heeft u professionele hulp nodig bij de installatie? Ook dan kunt u bij ons terecht.

De voordelen van installatie door Thuisladen.nl

va €499,-
    • Eenvoudig aanvragen
    • Deel- of volledige installatie
    • Professionele gecertificeerde monteurs
    • Boor-, grond- en graafwerkzaamheden in eigen beheer
Pakket aanvragen

Eenvoudig aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze installatieservice, dan kunt u deze eenvoudig aanvragen. Door ons unieke bestelproces vult u in wat u nodig heeft en krijgt u direct een overzicht van de kosten. U weet dus meteen waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten of verrassingen. Er is geen (digitale)schouw of extra inspectie nodig. Is de prijs akkoord, dan kunt u direct bestellen. Na akkoord nemen wij binnen één werkdag contact met u op om de installatie in te plannen. Binnen tien werkdagen komen wij dan bij u langs om uw laadpaal te installeren en activeren.

online-laadpaal-offerte-aanvragen

Deel installatie

Of u ons wilt inschakelen voor de volledige installatie, of slecht voor een deel van de installatie, bij Thuisladen.nl helpen we u graag! Wij hebben alle benodigde diensten om een laadpaal te plaatsen en te activeren in eigen beheer. Wilt u zelf de laadpaal plaatsen en installeren, maar alleen het elektrotechnische deel uitbesteden. Ook dan kunt u ons inschakelen voor een professionele gecertificeerde monteur.

werkzaamheden-aan-de-meterkast-laadpaal

Werkzaamheden aan uw meterkast

Het installeren en aansluiten van een laadpaal vraagt ook om werkzaamheden aan uw meterkast. Het kan zijn dat uw meterkast uitgebreid moet worden. Allemaal werkzaamheden die we bij Thuisladen.nl in eigen beheer uitvoeren met professionele gecertificeerde monteurs.

Werken aan de meterkast mag in theorie zelf gedaan worden, maar raden we af! Laat elektrische installatiewerkzaamheden aan de meterkast altijd door een gecertificeerd installateur doen. In overleg kunt u wel vast voorbereidingen treffen, maar laat het daadwerkelijk aansluiten en in bedrijf stellen van de elektrische installatie door onze gecertificeerde monteurs uitvoeren. Dan bent u niet alleen zeker van een correcte aansluiting, maar bent u ook verzekerd mocht er ooit iets misgaan. Al onze elektromonteurs zijn gecertificeerd en werken conform de laatste voorschriften.

Boor-, grond- en graafwerkzaamheden

De stroom toevoer voor de laadpaal komt uit de meterkast. Niet elk huis en/of meterkast heeft een doorvoer voor stroom naar de plaats waar de laadpaal komt te staan of te hangen. Daar zijn soms boor-, grond- en/of graafwerkzaamheden voor nodig. Allemaal zaken die wij in eigen beheer voor u kunnen uitvoeren. Ook als u de laadpaal niet bij ons heeft gekocht, kunnen wij wel de installatie voor u verzorgen. Na het boren, graven en aanleggen van de benodigde kabel(s), zorgen wij er voor dat we alles netjes achterlaten. Moeten we onder straatwerk werken, dan plaatsen we het straatwerk weer terug zoals wij het aantroffen. Bij graafwerkzaamheden door een tuin en/of grasveld dichten we alles netjes, maar plaatsen geen nieuwe beplanting of begroeiing terug. Daar ben u zelf verantwoordelijk voor.

klik-voor-meer-informatie-op-de-knoppen

Neem contact op met ons.

Contactgegevens

  • Ma t/m vrij: 8.00 uur – 17.30 uur
  • Za en zo: Gesloten

Contactformulier.