onderhoud van een laadpaal

Eigen service- en storingsdienst

Thuisladen.nl heeft als een van de weinige totaalaanbieders van laadpalen een eigen service- en storingsdienst. Doordat wij dit vanuit eigen beheer kunnen aanbieden bent u verzekerd van een goede en snelle service. Wij maken jaarlijks een afspraak voor periodieke onderhoud om uw laadpaal in topconditie te houden. Heeft u toch een keer een storing, dan lossen wij die snel en vakkundig voor u op.

Waarom is onderhoud belangrijk

Nagenoeg alle laadpalen worden in de buitenlucht geïnstalleerd. Hierdoor heeft het weer invloed op de laadpaal. Door de verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid kunnen bepaalde onderdelen van de laadpaal gaan oxideren. De connectie kan hierdoor minder worden. Om dat te voorkomen en om uw laadpaal in topconditie te houden adviseren wij jaarlijks onderhoud. Zo blijven alle contacten in optimale staat en kunt u onbezorgd en probleemloos blijven laden.

onderhoud aan laadpaal storingsdienst

Verlengde garantie

Standaard krijgt u 1 jaar fabrieksgarantie op uw laadpaal. Kiest u voor ons onderhoudsabonnement, dan verlengen wij uw garantie tot maximaal 5 jaar. Beëindigt u het onderhoudsabonnement eerder of tussentijds, dan stopt de verlengde garantie.

Neem contact op met ons.

Contactformulier.

Bedankt voor je bericht. Het is verstuurd.
Helaas is er iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals op een ander moment of neem op een andere manier contact op.