Starter

Laadoplossing starter.

Kiezen voor het Starter pakket van Thuisladen.nl betekent dat wij alles voor u regelen. Van installatiewerkzaamheden tot de oplevering. Nadat wij klaar zijn zorgen we ervoor dat uw laadpaal netjes is geplaatst, functioneert en alles schoon wordt achtergelaten. Dé totaaloplossing voor het kopen en plaatsen van uw laadpaal.

Previous
Next

Plus- en minpunten

va €1048,-
  • A-kwaliteit luxe laadpaal
  • Professionele totaal installatie door een gecertificeerd monteur
  • Ondersteunt load balancing
  • Ondersteunt automatische afrekenmodule
 • Niet te personaliseren
Pakket aanvragen

A-kwaliteit luxe laadpalen starter

Alfen Eve Single Pro-line

Kiest u voor het pakket starter van Thuisladen.nl, dan leveren wij u de Alfen Eve Single Pro-line laadpaal. Alfen is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat een internationale onderneming is geworden. Ze ontwikkelen innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld. Een van die bedrijfsonderdelen is het ontwikkelen en produceren van laadpalen voor elektrische voertuigen. De slimme en innovatieve producten van Alfen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. Dankzij hun hoogontwikkelde technologieplatform met een ontwikkelingscyclus van ruim 10 jaar zijn deze laadpalen de absolute top op de markt. Daarom kiest Thuisladen.nl voor Alfen.

Een compact vormgegeven enkele laadaansluiting met geavanceerde en slimme functies voor huiselijk en zakelijk gebruik. De laadpaal kan aan de muur of op een paal worden gemonteerd. De laadpaal beschikt over een kleurendisplay met de mogelijkheid om een eigen logo te uploaden. Hij is te gebruiken met het managementsysteem van Alfen of met een vrij te kiezen managementsysteem van een provider naar keuze.

Geavanceerde technologie

De Alfen Eve Single Pro-line is voorzien van de meest moderne en geavanceerde technologie. Zo ondersteunt deze laadpaal nagenoeg alle bestaande functionaliteiten en kan het laadpunt communiceren met en reageren op andere slimme technologieën en oplossingen op basis van gedeelde standaarden en open protocollen. Met deze in Nederland ontwikkelde en gebouwde laadpaal bent u gegarandeerd verzekerd van een toekomstbestendige laadpaal.

Vermogen

De laadpaal levert een laadvermogen van 3,7kW tot en met 22 kW (3x 32A).

Optie(s)

Dynamisch loadbalancing mogelijk

Ecotap Homebox LMR

Kiest u voor een customized laadpaal van Thuisladen.nl, dan leveren wij u de Ecotap Homebox LMR. Ecotap biedt slimme oplossingen die allemaal bijdragen aan een beter klimaat. Eén van die oplossingen is de laadpaal. Ze werken met de nieuwste technieken om de producten nóg beter te maken. Technologische vooruitgang zorgt er voor dat u goed voorbereid bent op de toekomst. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige laadpaal. Dat is waar wij als Thuisladen.nl voor staan.

Een gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige laadpaal. De laadpaal is voorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW). Beide kabels kunnen worden uitgerust met een stekker type 1 of type 2 die u direct aan uw auto kunt koppelen.

Vermogen

De laadpaal levert een vermogen tussen de 0 en 22 kW (3x 32A).

klik-voor-meer-informatie-op-de-knoppen

Neem contact op met ons.

Contactgegevens

 • Ma t/m vrij: 8.00 uur – 17.30 uur
 • Za en zo: Gesloten

Contactformulier.