Powered by

duurzaamnllogo zonder payoff

Onderhoud aan uw laadpaal

159,00 Inclusief btw

Voor € 159,- per jaar komt onze eigen monteur 1 keer per jaar langs om de noodzakelijke updates, metingen en thermografisch inspectie uit te voeren.

U kunt altijd gebruik maken van onze meldkamer. Als de storing in uw laadpaal zit, komen wij binnen 5 werkdagen bij u langs.

Maakt u gebruik van het onderhoudspakket, verlengen wij de garantie van 1 naar 2 jaar en betaalt u slechts de onderdelen die vervangen moeten worden. De reiskosten en werkuren zijn voor onze rekening.

Uw laadpaal elders aangeschaft?

Uiteraard kan thuisladen.nl ook het onderhoud verzorgen van uw elders aangeschafte laadpaal. Wij zorgen er voor dat u jarenlang ongestoord en storingsvrij gebruik kunt maken van uw laadpaal. De verlengde garantie is hierop niet van toepassing.

Vrijblijvend advies

Beantwoord een aantal korte vragen en we sturen u op maat gemaakt advies.
Advies aanvragen

Hulp & support

Voor meer informatie klik op support.
Contact opnemen

Vrijblijvend advies

Beantwoord een aantal korte vragen en we sturen u op maat gemaakt advies.
Advies aanvragen

Hulp & support

Voor meer informatie klik op support.
Contact opnemen

Beschrijving

Wilt u jarenlang zorgeloos gebruik maken van uw laadpaal, kies dan voor het onderhoudsabonnement van Thuisladen.nl. Met ons onderhoudsabonnement komen we jaarlijks op afspraak bij u langs om uw laadpaal in topconditie te houden. Daarnaast profiteert u van een verlengde garantie tot vijf jaar zolang uw onderhoudsabonnement loopt.

Eigen storings- en servicedienst

Thuisladen.nl heeft een eigen storings- en servicedienst. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor het reguliere onderhoud. Hiermee voorkomen we dat connectoren van uw laadpaal oxideren. Een geoxideerde aansluiting kan voor storingen zorgen en/of de laadsnelheid verminderen. Dat voorkomen we door jaarlijks onderhoud. Heeft u toch een keer een storing, dan kunt u rekenen op onze snelle storingsdienst.

Gerelateerde producten